Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

Voimassa toistaiseksi. Päivitetty 1.1.2022.

1. Rekisterinpitäjä

House of Tapio

Yhteystiedot:
Veistotie 5
02330 Espoo

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

House of Tapio
Veistotie 5
02330 Espoo
+358 44 242 1986
info@thehouseoftapio.com

2. Rekisteröidyt

  • House of Tapio -verkkokaupasta ostaneet henkilöt
  • Uutiskirjeen tilanneet
  • Yritysasiakkaat

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Rekisterin pitämisen peruste:

  • Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella
  • Henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella (esim. messuilla kerätty potentiaalilista, lomakkeelle kysytty lupa markkinointiin)
Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:

  • Asiakassuhteen hoitaminen
  • Palveluistamme kertominen
  • Tuotteistamme kertominen

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Käyttäjänimi ja salasana verkkokaupassa

Asiakastiedot

  • Tiedot ostetuista tuotteista ja tai palveluista

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen info@thehouseoftapio.com.

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. 

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • Asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
  • Asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen kautta

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin House of Tapio -yrityksen ulkopuolelle.

Luovutamme tietoja tilausten maksutapahtumissa ja toimituksissa.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:

  • Posti
  • Matkahuolto
  • ja erikseen sovittaessa muut kuljetusliikkeet
  • Paytrail
  • Pulse247 Oy
  • Shipit
  • Google
  • Meta

8. Käsittelyn kesto

  • Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa
  • Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta.

9. Henkilötietojen käsittelijät

Asiakasrekisteriä käsittelee House of Tapio -yrityksen omistaja.

Alihankinnan tai ulkoistamisen yhteydessä esim. tilitoimistolle sallitaan rajattu pääsy yrityksen tietojärjestelmiin ja tietoihin.

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin. House of Tapio verkkosivuilla käytetään Google Analytics, Google Ads ja Facebook (Facebook pikseli) evästeitä (cookies) keräämään käyttäjistä tietoja nimettömänä. Käytämme personoitua markkinointisähköpostia. Näitä tietoja käytetään yrityksen markkinointitarkoitukseen ja sivustomme liikenteen analysointiin.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 2.10.2020 alkaen.

Verkkokauppa

House of Tapio
Veistotie 5
02330 Espoo

+358 44 242 1986
info@thehouseoftapio.com
www.thehouseoftapio.com
2698017-4

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Toistaiseksi emme toimita tilauksia Ahvenanmaalle.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrail Oyj:n (2122839-7) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt House of Tapio yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla (puhelin auki arkisin klo 10:00 - 14:00):

House of Tapio
Veistotie 5
02330 Espoo

+358 44 242 1986
info@thehouseoftapio.com
www.thehouseoftapio.com
2698017-4

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut Suomeen. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon, jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty. Kaikkien tilauksien toimitus tapahtuu vaihtoehtoisesti Postin, Matkahuollon, tai DB Schenker lähetyksillä.

Postin Pikkupaketti Suomeen on 4,90€/ lähetys. Tilaukset toimitetaan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon. Lähetys on perillä 2-3 arkipäivän sisällä lähettämisestä ja haja-asutusalueilla toimitusajat saattavat poiketa tästä. Toimitusajat saattavat poiketa ruuhka-aikoina kuten joulun alla.

Postin Postipaketti Suomeen on 6,90€/ lähetys. Tilaukset toimitetaan Postin noutopisteeseen mukaan lukien pakettiautomaatit. Huomioi että suurempia toimituksia (esimerkiksi leikkuulaudat) ei voida toimittaa pakettiautomaattiin. Posti säilyttää pakettilähetyksiä noutopisteissä seitsemän (7) vuorokautta. Yli 60€ tilauksissa Postipaketti -toimitustapa on maksuton. Toimitusajat saattavat poiketa ruuhka-aikoina kuten joulun alla.

Postin Kotipaketti Suomeen on 12,90€/ lähetys. Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1-2 arkipäivän kuluessa lähetyksen vastaanotosta ja sopii lähetyksen toimituspäivän ja toimitusaikavälin ja jos vastaanottajaa ei tavoiteta Posti lähettää vastaanottajalle yhteydenottopyynnön. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla Posti toimittaa lähetykset perille klo 14.00 tai klo 16.00 mennessä. Tarkista postinumerokohtaiset jakeluajat Postin Toimitusaikakyselystä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys ja jos vastaanottajaa ei tavoiteta sovittuna toimitusaikana, Posti jakaa yhteydenottopyynnön. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, Posti palauttaa Kotipaketin lähettäjälle seitsemän (7) vuorokauden kuluttua. Toimitusajat saattavat poiketa ruuhka-aikoina kuten joulun alla.

Matkahuollon Lähellä-paketti Suomeen on 6,90€/ lähetys. Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Yli 60€ tilauksissa Lähellä -toimitustapa on maksuton.

Matkahuollon Kotijakelu Suomeen on 11,90€/ lähetys. Matkahuollon toimitus ovelle sovittuna ajankohtana: Toimitus ovellesi sovittuna ajankohtana, myös iltaisin ja lauantaisin. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi. Vastaanottajan luvalla toimitus voidaan jättää myös ilman vastaanottajan kuittausta kotiovelle.

DB Schenker Noutopistepaketti Suomeen on 5,90€/ lähetys. DB Schenker Noutopistepaketti -lähetys toimitetaan noutopisteeseen noudettavaksi (Esim K-Marketit ja R-Kioskit) Saat ilmoituksen tekstiviestitse tai kirjeellä, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi verkkokaupan noutopisteestä. Yli 60€ tilauksissa Noutopistepaketti -toimitustapa on maksuton.

Woodio -kylpyhuonekalusteiden toimitustapa on rahti, joka tulee valmistajan kautta. House of Tapio toimittaa tilaajan tiedot valmistajalle siinä laajuudessa kuin se on tarpeellista oikean tuotteen toimittamiseen ostajan ilmoittamaan osoitteeseen. Toimitusaika-arvio ilmoitetaan tilaajalle noin 1-2 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Toimitusaika-arvio saattaa poiketa tuotteiden yhteydessä mainitusta toimitusaika-arviosta.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Arkisin ennen klo 11:00 saapuneet tilaukset pyrimme käsittelemään ja lähettämään saman arkipäivän tai seuraavan arkipäivän aikana.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä. Huomioi ettei peruutusoikeus eikä palautus- ja vaihto-oikeus koske tilaustuotteita.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla, esimerkiksi sähköpostilla.

House of Tapio
Veistotie 5
02330 Espoo

+358 44 242 1986
info@thehouseoftapio.com
www.thehouseoftapio.com
2698017-4

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen pääsääntöisesti sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Huomaathan, että Woodio -tuotteiden kohdalla vähennämme palautettavasta summasta tuotteiden palautus- ja kuljetuskulut seuraavasti: wc-istuin 169,50 euroa, kylpyamme 169,50 euroa, pesualtaat 39,90 euroa, pyyhekoukut 29,90 euroa.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.
Woodio -tuotteiden osalta me kontaktoimme kuljetusliikkeen ja hoidamme palautuksen kuljetuksen tilaamisen. Palautettavat Woodio -tuottet tulee olla pakattuina alkuperäisiin pakkauksiin.

Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme käsittely- ja toimituskustannuksia 15 euroa  Woodio -tuotteiden kohdalla vähennämme palautettavasta summasta tuotteiden palautuskulut seuraavasti: wc-istuin 169,50 euroa, kylpyamme 169,50 euroa, pesualtaat 39,90 euroa, pyyhekoukut 29,90 euroa.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

- - - - - - - - - -